Responsive Advertisement

2013. május 17.

Bemutatás: Kiadónként rendezve (1.polc)

Régebben volt egy bejegyzésem, melyben bemutattam az Álomgyár kiadót. Aztán egy polcrendezésnél az jutott eszembe, miért ne rendezzem át úgy a polcaimat, hogy kiadónként legyenek? Így született meg az ötlet, hogy bemutatom nektek is a polcom lakóit: ki, hova, és miért került?

Ez az első 2 polcom. Régen olyannyira tömve voltak, hogy elkezdtek meghajolni. Ezek alatt van még egy "tanulós" részleg, kötelező olvasmányokkal, szótárakkal, és mindennel, ami tanulás - azért maradt le a képről, hogy a szórakoztató irodalomnál maradjak.
Jobbról balra haladva amit láthatunk. A fölső polc eléggé vegyes, találhatunk rajta pár Pongrác könyvek, néhány Álomgyár könyvet, majd egy kicsivel több Delta Visiont, pár Alexandrát, 3 kötetnyi Egmontos könyvet és a Harry Potterektől kezdve Animus kiadósok következnek, bezárva a Narniás kötetekkel.

Első körben úgy gondoltam, hogy az Animus kiadótól lesz annyi kötetem, ami egy teljes polcot kitesz majd, de amikor a felénél elfogytak, gondolkoztam, mi kerülhetne mellé. Az Egmont könyvek a magasságuk okán illeszkedtek a sorba, és ugyanilyen elgondolásból kerültek oda az Alexandrások is. Viszont a Millió dolláros bébi alacsony mivolta alacsony könyveket kívánt. A Delta Vision könyveit szerettem, alacsonyak voltak, miért ne lehetnének hát mindig kéznél?
A szellősség a képen is remekül látszik, ami annak köszönhető, hogy utóbb említett kiadó könyvei közül még pár nem került át az olvasott szekcióba, ezért azokra gondolván van kihagyva hely.

Az alsó polcot tekintve komplikáltabb az összkép, mivel 5 (6) kiadó könyvei vannak rázsúfolva furcsa elrendezésben. Balra hátul a Kelly kiadó kiadványai, elől az Ulpius ház kötetei vannak. Jobbra hátul a Főnix és a Lybrum könyvei, míg elől a Beholder kötetei találhatóak. Középen a Tuan kiadó van "kitámasztva".
Az elrendezés annak köszönhető, hogy ezen kiadóktól - kivéve Tuan - még vannak olvasatlan példányaim, ami amiket szándékomban áll még az idei évben feltenni az olvasott kötetek mellé. Így kapnak elég helyet - teret - és többé-kevésbé hozzájuk is lehet férni. Igaz, a dominó effekt párszor megtréfált már, de ezen lehet segíteni.

Sőt, még az is megeshet, hogy több könyvet tudok felpakolni a polcokra, amennyiben a játék során innen kerül kiválasztásra valamelyik kötet ;)

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *